39-річний гомосексуаліст подав в суд на видавців біблії

39-річний гомосексуаліст подав в суд на видавців біблії

39-річний гомосексуаліст з містечка Кантон, штат Мічиган подав в суд на два американських видавництва, що займаються перекладами релігійної літератури

Про це повідомляє depo.ua.

Бредлі Лашон Фоулер, 39-річний гомосексуаліст з містечка Кантон, штат Мічиган, вважає, що його ображає Біблія, і подав в суд на два американських видавництва - Zondervan Publishing і Thomas Nelson Publishing, займаються перекладами релігійної літератури, в тому числі й Біблії.

Фоулер вимагав 60 млн доларів від Zondervan Publishing і ще 10 млн дол. від Thomas Nelson Publishing за те, що в їх перекладі гомосексуальність названа гріхом.

Він стверджував, що дана формулювання суперечить конституційним правам, а також зробив його ізгоєм для рідних і близьких, довела до депресії і навіть заподіяли фізичні незручності.

Фоулер поскаржився, що після такого викладу Біблії він зазнав "розумові терзання", розмірковуючи, що якщо одностатева любов визнається грішній, гомосексуалісти не можуть потрапити в рай.

Його позов до Zondervan був відхилений після того, як компанія заявила і надала докази того, що вона є лише публикатором, а не перекладачем релігійних матеріалів, тому за таку трактування відповідальності не несе.

Потім суд відхилив і другий позов Фоулера, вивчивши всі матеріали і зазначивши, що його "конституційні права" жодним чином не порушувалися.