Активістів Балоги забирають в армію

Активістів Балоги забирають в армію

Минулого тижня виконуючі обов'язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення. Їхні прохання задовольнили. А цього тижня усім поголовно прийшли повістки з військкоматів. Про це пише Закарапаття.depo.ua

Нардеп зазначив, що за останній тиждень повістки прийшли депутатам районних рад від "Єдиного Центру". "За дивним збігом обставин, саме тим, хто користується авторитетом і є носієм рейтингу у своїх громадах", - пише Балога на своїй сторінці у Фейсбуці.

Політик нагадує, що свого часу він та його команда допомогли Петру Порошенку перемогти на Закапатті, а тепер, на його думку, з ними розправляються, як з "неугодними".

"Для перемоги ми тоді зробили все. Закарпаття дало чинному Главі держави більше голосів, ніж навіть Вінницька область. Нас попросили - ми допомогли. Аж до того, що наші активісти працювали агітаторами в штабах Президента. І за дивним збігом обставин, цього тижня прийшли повістки усім нашим активістам, списки яких рік тому ми подавали у центральний штаб пропрезидентської партії. Поки що лише по двох районах Закарпаття, але тенденція зрозуміла", - повідомив один з лідерів "Єдиного центру".

"З цього приводу я можу сказати одне. Сталін відправляв неугодних в концтабори, Брежнєв - в дурку, Янукович - у в'язницю, демократична влада в Україні - в АТО", - завершив Балога.