Анджеліна Джолі витрачає мільйон доларів на рік на освіту дітей

Анджеліна Джолі витрачає мільйон доларів на рік на освіту дітей

Бред Пітт і Анджеліна Джолі цього року помітно витратилися. Преса пише, що незважаючи на солідні гонорари акторського подружжя, звичка до розкішного способу життя вже призвела до негативного балансу їхнього сімейного бюджету.

Кореспонденти журналу ОК! підрахували, що найбільше коштів сім'я витратила на придбання нерухомості: особняк в Італії (40 мільйонів), замок у Франції (60 мільйонів), будинок в Лос-Анджелесі (1,7 мільйона), маєток в Новому Орлеані, який пара недавно виставила на продаж (6,5 мільйона). Ще однією статтею витрат знаменитостей є їх численні пожертви, які вони роблять на користь нужденних і хворих. Велика сума у ​​Бреда і Анджеліни йде на освіту. Через те, що всі шість дітей пари супроводжують їх в будь-якій поїздці, мамі і татові доводиться наймати няньок і репетиторів, щоб діти все-таки вчилися. Відзначимо, що в 2012 році під час відпочинку на островах Теркс і Кайкос пара найняла аж 12 нянь для догляду за дітьми. В середньому освіту спадкоємців обходиться в 1 мільйон доларів на рік.

Самі пересування сім'ї також коштують чимало.

"Їх витрати на подорожі вражають, - додає джерело видання. Якщо вони летять не на приватному літаку, вони купують всім членам сім'ї квитки першого класу, а це в підсумку сотні тисяч доларів на рік ".

Джерело: http://gazeta.ua/