"Дармоїди" - Олена Кудренко

"Дармоїди" - Олена Кудренко

Навальному дали 19 років. Але чомусь впевнена, що цей півень теж чекає, що українці дадуть йому шанс отримати владу на росії. Всі російські опозиціонери чекають, що руками та життями українців буде змінений політичний устрій росії, внаслідок її поразки. Як Собчак приїздила на наш Майдан (сумнівні мотиви були, звісно), як Ходорковський будує свою риторику, як всі вони кажуть: "получится у України, получится і у Росії".

За наш рахунок. Їли, будувались, заробляли, воювали, грілись нашим газом, тепер за наш рахунок чекають отримати якісь зміни всередині своєї країни.

І вони ще розраховують воювати до 2025 року.

Це я сьогодні почула якось чергового російського "опозиціонера", думка якого чомусь цікава нашим журналістам. Він розмовляв тоном, яким повчають. Або мені це повчання здалося, або вони досі зверхньо до нас відносяться, навіть "опозиціонери". Це в них базується на тонах прочитаних книг типу Достоєвського, на "велікой історії російськой імперії", на "Гардемаринах" ("шляк би їх трафив"))))), на "культурі", на "перемозі" у другій світовій, на "вєліком русском язикє"...

Так бридко від них.

Дармоїди.