Бойовики обстріляли запалювальними крупнокаліберними набоями селище Новгородське

Бойовики обстріляли запалювальними крупнокаліберними набоями селище Новгородське

24 липня попри відносне затишшя до 18-ї години, з настанням темряви російсько-терористичні війська значно посилили обстріли позицій сил АТО. Кількість обстрілів за добу склала понад 70.

Як повідомляє штаб АТО, активізація дій бандформувань спостерігається на всіх напрямках. Нехтуючи Мінськими угодами, російські найманці часто-густо застосовують великокаліберну артилерію й танки, глумливо гатять по мирним селищам. 

Вчора вдень проросійські терористичні бандформування обстріляли запалювальними крупнокаліберними набоями селище Новгородське. Будинки мирних мешканців у суху та спекотну погоду запалали від обстрілів. На допомогу новгородцям для гасіння пожежі прибули військовослужбовці сил АТО, але терористи відкрили вогонь і по ним, заважаючи погасити палаючі будинки.

За словами військових, вчора, з 18-ї по 24-ту годину 24 липня, зазнали бандитських обстрілів із забороненої Мінськими угодами зброї наші позиції в районах н.п. Старогнатівка, Піски, Ленінське, Новгородське, Верхньоторецьке, Богданівка, Лозове, Луганське. 

Обстріли тривали неодноразово зі 120-мм мінометів і танків, 122 та 152-мм гаубиць.

Протягом поточної доби, 25 липня, російсько-терористичні війська продовжили обстріли наших позицій. 

В районі н.п. Старогнатівка, о пів на першу ночі, понад годину лунали вибухи від 122-мм снарядів артилерії і 120-мм мін. 

Також мінометного обстрілу зазнали сили АТО в районах міста Авдіївка та Донецького аеропорту. 

Воїни сил АТО мужньо та надійно утримують оборонні рубежі, блокуючи розповсюдження беззаконня та терору на українських землях.