Чемпіонат України з тхеквондо відбудеться у Харкові

Чемпіонат України з тхеквондо відбудеться у Харкові

Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ та чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед юнаків відбудуться 11 та 12 жовтня в харківському спорткомплексі «Локомотив» (вул. Котлова, 90/1), передають "Спектр новости" з посиланням на city.kharkov.ua.

Найсильніші спортсмени з усієї України зійдуться у двобоях на харківській арені за «золото» чемпіонату, а також за право представляти Україну на міжнародній арені у складі національної збірної.

Традиційно також в цей час відбудеться чемпіонат України з тхеквондо ВТФ серед юнаків. На цей раз за медалі поборються юнаки та дівчата 2004-2005 та 2006-2007 років народження. Вони боротимуться за можливість потрапити в резерв збірних команд України.

Півфінальні та фінальні бої першого і другого дня чемпіонату транслюватимуться в прямому ефірі на ресурсах телекомпанії «Тріолан», а також на офіційному сайті Федерації тхеквондо ВТФ України і сайті Департаменту спортивних іміджевих проектів та маркетингу - "Kharkiv Sport City".

Вхід на змагання - вільний. Початок боїв - з 9:00.

12 вересня в конференц-залі СК «Локомотив» відбудеться прес-конференція президента Федерації тхеквондо ВТФ України Лесика Саманджи та почесних гостей чемпіонату. Початок - о 14:00.