Через профілактику Концерну РРТ відсутнє телерадіомовлення

Через профілактику Концерну РРТ відсутнє телерадіомовлення

Сьогодні, 7 вересня, з 5.00. до 14.00 на території України буде відсутнє телерадіомовлення через планово-профілактичниі роботи на всьому комплексі обладнання Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ). Про це йдеться в оголошенні на сайті КРРТ.

 «Звертаємо вашу увагу, що 7 вересня згідно узгодженого з замовниками графіку планово-профілактичних робіт на 2015 рік буде виконуватись піврічне технічне обслуговування антенно-фідерних систем та пристроїв електроживлення РТПС, РТС, РРС та ЦКУ РТ, а також на обладнанні земних супутникових передавальних станцій телепорту «Калинівка» та ЦКЗ Концерну РРТ м. Золочів», - повідомляє Концерн РРТ.

Під час проведення робіт 7 вересня вимкнене обладнання, яке задіяне в розповсюдженні телевізійних та радіопрограм. З 5 до 14.00 буде повністю або частково буде відсутнє ефірне мовлення як в аналоговому так і в цифровому форматі.

 У Концерні, технічні роботи згідно узгоджених термінів відбуваються на як на передавальних станціях, так і на силовому обладнанні на всій території України.