"Зелена зірочка має бути тільки одна" - Ростислав Павленко

"Зелена зірочка має бути тільки одна" - Ростислав Павленко

Нова версія відмазок керуючих Верховною Радою від імені президентського офісу ще цинічніша, ніж ота з «небезпекою».

Бо спирається взагалі на підміну понять і відволікання уваги на негідний обʼєкт - за класикою маніпуляції.

Правда в тому, що:

а) депутат бере участь у міжнародній діяльності не лише у складі визначених керівництвом ВР делегацій. Так прописано в законі про статус нардепа. Це - частина _роботи_ депутата як посадової особи законодавчого органу.

Тому в законі ще й написано, що навіть у воєнний стан обмежувати повноваження депутатів не можна - бо вони мають працювати. Вони можуть і мають взаємодіяти з колегами за кордоном і доносити позицію про потреби країни.

А «формування делегацій» Головою ВР, визначення, кому від якої фракції їхати, заборона на виїзд іншим - незаконні і абсурдні.

б) Порошенко поінформував Голову ВР про запрошення на всі заходи і зустрічі, в яких планував взяти участь. Про це він заявив на брифінгу.  

 Iryna Gerashchenko наводить ці документи на своїй сторінці.

в) Вимоги, про які розповідають «у Верховній Раді» (що це за форма така? Хоч би не ховалися)- існують лише в уяві і розпорядженнях Стефанчука. Документах, які _не можуть_ суперечити закону.

А оскільки суперечать - мають бути скасовані.

І навіть попри це всю інформацію Порошенко надав. Бо його поїздки і зустрічі можна і треба було використати для просування інтересів України.

Не будуть. Бо зелена зірочка має бути тільки одна. І байдуже, скільки шкоди це завдасть країні.