"Всі наші втрати - це як раз плата за дурний мислевірус" - Джон Сміт

"Всі наші втрати - це як раз плата за дурний мислевірус" - Джон Сміт

Пам'ятаєте як ці два животних 2 роки тому навели ракетний удар по Яворівського полігону?

64 загиблих, 134 поранених.

Їхня всрата банда тоді одразу ж почала сцяти в очі всім ніби подарунок для OSINTерів ворога це - "ой, тіпа орки не знають, що там полігон!". Та ні, одна справа - знати, де в Україні якийсь полігон, і зовсім інша - прокричати ворогу: ей! найжирніша ціль - тут! сотні добровольців! швидше пропихайте цю ціль нагору в пріорітетності!

Ці двоє так і не відповіли за злочин. Десятки трупів по тупості нікчем, а вони ходять на волі, улибаються, щось там патякають і повчають.  

А от Червінського вони упаковали в СІЗО і тримають майже рік через ракетний удар по Канатове, хоча фото аеродрому він нікуди не викладав. І причинно-наслідковий зв'язок якось зуміли встановити між ним і ракетами ворога.

Якби в нас була воєнна цензура, то цих двох упирів зразково-показово контррозвідники при затриманні протягнули б носом по підлозі, після чого із носа в них пішла кров і вже ніхто б з чинушок ніколи такого не хотів робити. Ми ж не людожери - стріляти за таке, як в інші часи в інших країнах.  

Але саме тому, що ми не злі, а мирні, тупі і ліниві люди, інші додіки продовжили нас вбивати: гусєв навів удар на танкоремонтний цех в Києві, єбломарафон - бомбу на драмтеатр в Маріуполі і так аж до початку цього року, коли орки били по нашому виробництву ракет, вся інформація про яке руками влади до 2024 року у відкритому доступі.

Зате під виглядом воєнної цензури вони одразу ввели політичну. Замість керівництва військових - що показувати, як пропагувати архетип героя, під яким кутом втрати і перемоги на фронті, і як на всіх підлих вбивствах цивільних формувати не страх і втому, а ненависть до ворога, щоб потім не було проблем з мобілізацією, у нас - політичні темники: як бубочка сів, як бубочка встав, як глянув сюда, як поглянув вдаль, а ось тут випнув накачані грудні мишци.

В 2019-му на всі попередження, що клоун - тупий, у відповідь нам кричали:

 - Да, он тупой! Да, бєз опита! Но он ноучітса! ☝️

От це все воно і є: тупіца учітса.

Всі наші зайві втрати - це як раз плата за дурний мислевірус, що парєнь з народу без досвіду научітся на пересічних жабах.