"Динамо" втратило перемогу у матчі 1/4 финалу Ліги Європи с "Фіорентиной"

"Динамо" втратило перемогу у матчі 1/4 финалу Ліги Європи с "Фіорентиной"

Київське Динамо втратило перемогу у першому матчі чвертьфіналу Ліги Європи з Фіорентиною вже в доданий арбітром час. До бажаної перемоги не вистачило 1,5 хвилини.

У грі з Фіорентиною у команди Реброва була лише одна перевага - це заповнений НСК Олімпійський. Але і шаленої підтримки 12 гравця не вистачило. Фіорентина зуміла нав`язати свою гру Динамо, а ось підопічні Сергія Реброва були не переконливими. На старті поєдинку Фіорентина була більш активна і кілька разів під м`яч довелося лягати Хачеріді. Особлива небезпека була з правого флангу, де захист киян розривав Салах. Після заміни травмованого Антунеша на Віду на цьому фланзі стало все більш-менш стабільно.

Не порадувала Динамо в цій грі в атаці, був програний центр поля, де господарями були "фіалки". Непомітний у цій грі був Ярмоленко. За виключенням одного удару в другому таймі, Андрій так і не зумів показати свою гру. Те ж саме стосується і Теодорчика. Поляк не зумів ні взяти гру на себе, ні пробити по воротах, ні віддати пас.

Про Ленса можна казати, що це гравець власного настрою. Напевно, що в голландця настрій на Фіорентину був не найкращий і як результат його непереконлива гра. Фіорентина була більш цікавою в атаці, і краще контролювала м`яч. І хоча особливої роботи в Шовковського не було, але захисники Динамо попрацювали у цій грі на усі 200%.

На 36-ій хвилині Динамо забило гол і вийшло все якось неочікувано. Ленс на куту карного майданчика вирішив вдарити і м`яч красивим рикошетом від п`яти Фернандеса залетів у верхній кут воріт Нето. Після забитого голу Динамо провело ще кілька атак, але більше моментів біля воріт Фіорентини вже не було.

Другий тайм обидві команди провели у невисокому темпі і боязнь пропустити гол тиснула на гравців Динамо. Гості грали у свій футбол, особливо не поспішали і відгружали навіси на ворота Динамо, які успішно вибивав Шовковський. В останні 20 хвилин матчу Динамо перестало бігти в атаку, але гості някі не зупинялися і грали до останнього.
Вже в доданий арбітром час, коли Динамо почало відверто грати на відбій, а Фіорентина забила свій м`яч. Після вкидання ауту та подачу у штрафну, Хачеріді не зумів нав`язати верхову боротьбу Варгасу та Бабакару, а останній своєю довгою ногою, ударом через себе опустив м`яч у сітку воріт Шовковського.

Шансу на ще один гол в цій в Динамо вже не було. Стандарт на останніх секундах матчу невдало подав Беланда і на цьому все. Тепер за тиждень доведеться Динамо та Реброву добре побігати вже в гостях в Італії, щоб зробити черговий крок до Варшави.

Джерело: http://www.champion.com.ua