"Чи можна виготовити мільйон дронів за рік?" - Маson Lemberg

"Чи можна виготовити мільйон дронів за рік?" - Маson Lemberg

Ну, напевне, можна.

Чи можна виготовити мільйон дронів за рік в Україні? - Якщо прикласти неймовірних зусиль, теж, напевне, можна.

Чи виготовить Зеленський та його люди мільйон дронів за рік? - Ні. Не виготовить.

Чому? - Не тільки тому, що для виготовлення мільйона дронів потрібні комплектуючі, технології, як мінімум, контракти на них.

А в першу чергу тому, що будь-які реальні речі в реальному світі, навідміну від голови Зеленського, здобуваються не за помахом чарівної палички "Ось вам мільйон дронів, трах тібідох тібідох", а тяжкою працею впродовж цього року.

І щоб говорити про мільйон дронів за рік, вже сьогодні їх мало б бути виготовлено тисяч 100. А якщо ти не зміг виготовити першу партію 10%, не зміг протестувати, оцінити твоє виробництво, оцінити виробничий процес і проблеми (так, завжди будуть проблеми), не зміг розв'язати ці проблеми і зробити +- серійний продукт, то ти не маєш жодних причин розказувати про щось.

А в цьому випадку, як так розумію, мова йде про плани в майбутньому без жодної фактичної основи в минулому. Тобто, немає ні 100 тис дронів, ні 50 тис, ні 10 тис, ні 1 тис.

І коли у випадку мільярда дерев, можна створити гівносайт який буде за алгоритмом додавати висаджені дерева в Херсонській області після того як її окупували за тиждень, то тут йде мова про людей, людські життя, про можливість перемогти.

Але Зеленському все це пох.