Дмитро Ярош може стати губернатором Закарпаття

Дмитро Ярош може стати губернатором Закарпаття

Після усіх резонансних подій в місті Мукачеве, що в Закарпатській області, де досі не закінчилася історія зі збройною сутичкою бійців «Правого сектору» та міліціонерами цієї області, в адміністрації Президента України обговорюється варіант звільнення голови Закарпатської обласної державної адміністрації Василя Губаля і призначення замість нього лідера вищевказаної політичної сили, народного депутата України Дмитра Яроша.

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на свої власні джерела у Верховній Раді України, передає uaexpert.blogspot.com.

Також, за інформацією одного народного депутата, у разі прийняті такого рішення, яке зараз активно обговорюється в адміністрації Президента Порошенка, Ярошу буде виданий точно такий же «карт-бланш» у прийнятті кадрових рішень на Закарпатті, як у Міхаїла Саакашвілі в Одеській області.

Очевидно, що таким, м’яко кажучи, несподіваним кадровим рішенням з призначенням Яроша головою Закарпатської ОДА в адміністрації президента України Порошенка можуть нівелювати усі іміджеві втрати центральної та регіональної влади з триваючим досі збройним конфліктом вже в околицях Мукачевого між «Правим сектором» та МВС України.