Джоан Роулінг випустила серію електронних книг про персонажів Потерівського Хогвартсу

Джоан Роулінг випустила серію електронних книг про персонажів Потерівського Хогвартсу

Автор створить серію під назвою Pottermore Presents, зображуючи таких персонажів, як Горацій Слагхорн та Мінерва Макгонегел.

Джоан Роулінг занурюється знову у світ Гаррі Поттера – створює серію коротких електронних книг з новими розповідями про деяких персонажів Хогвартсу, – інформує видання The Guardian.

Pottermore, цифрове видавництво та світ електронної комерції, заснований Роулінг для шанувальників хлопчика-чарівника, повідомило, що, починаючи з 6 вересня, випустить три коротких електронних книги.

Серія під назвою Pottermore Presents, являє собою збірку робіт Роулінг, написаних для Pottermore.com, а також нові історії про персонажів, включаючи Горація Слагхорна, Мінерву Макгонегел і Долорес Амбридж.

Електронні книги будуть доступні на сайті Pottermore, а також у цифрових книгарнях. Вони є останнім продовженням Гаррі Поттера, який включає у себе сім книг, вісім фільмів, три тематичних парки та п’єсу «Гаррі Поттер і прокляте дитя».

Електронні книги, обсягом приблизно 10000 слів, призначені для планшетів, мобільних телефонів та інших пристроїв і є доповненням до оригінальної книги про Гаррі Поттера.

Джерело