Если бы да кабы...

Если бы да кабы...

Коли був Ющенко, люди кричали «прибавки до пенсій» та «підвисьте зарплатню». Не давши обіцяного (бо заважали регіонали, яких через півроку обрав народ Донбасу), обрали Януковича. Прийшов Янукович і дав обіцяне. Та по ходу вкрав $70 мільярдів. Народу знову не сподобалось, скинули Яника та побачили неабиякий державний борг. Задумалися, обрали Порошенка, який обклав усіх податками, бо змушений віддавати борг, який створив Янукович, бо відітє лі народу не подобався Ющенко, бо той НЕ підвищив зарплатні та пенсії у перші півроку як обіцяв, бо працював над євроінтеграцією, спасінням країни під час світової фінансової кризи 2008 року та боротьбою зі стадом баранів, які постійно рвалися до влади.

Якщо повернути час у момент вибору Януковича президентом України та показати народу 50 мільйонну армію російських тролів, які активно знищували партію «Наша Україна» та особисто Віктора Ющенка, підбурюючи український народ до недовіри президенту; Якщо показати народу України пропаганду російських та продажних (ригівських) українських ЗМІ того часу, які обурливо реагували на відмову Ющенка співпрацювати з тоді ще НЕ терористичною Росією та зомбували український народ (який до речі навіть і не здогадувався про існуваняя армії російських тролів та про те, що ЗМІ бувають продажними). То як би тоді зараз Шановний Український Народ подивився у бік Ющенка ? Що зробив Ющенко не так ? Не дав Вам обіцяних великих пенсій та зарплат у перші півроку правління? Чи вина його в тому, що він допустив Яника до влади ?

То я нагадаю Вам Шановні Українці, що вже через півроку правління Ющенка, саме 90% населення Донбасу (та інших частин України) та саме 70% продажніх пенсіонерів проголосували за «партію регіонів» (чим і привели її до абсолютної влади) та у 2010 році обрали собі президентом Януковича. Саме ці люди вирішили долю України, та саме через них ми зараз платимо величезні рахунки за комунальні послуги.

А якщо б тоді, у 2005 році, Шановний Український Народ трохи почекав та трохи довірився європейському курсу Ющенка (яким ми до речі йдемо і зараз), то може були б ми вже і в НАТО і в ЄС, з Кримом та Донбасом; І ніяка російська потвора не вказувала б нам як жити та з ким торгувати ! То може не полягли б тисячі наших братів на полі бою, захищаючи Україну від російських окупантів ? Наступного разу, Шановні Українці, коли будете писати чергову образу в бік Порошенка, задумайтеся — ХТО ж насправді у всьому винен?

Автор: Алекс Новодворські