Еспресо TV відкриє кореспондентські пункти у Дніпропетровську та Донбасі

Телеканал Еспресо.TV спільно з громадською організацією "Всеукраїнський демократичний форум" за підтримки Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив відкриває кореспондентські пункти в Дніпропетровську, Краматорську та Северодонецьку та запускає російськомовну версію сайту

Телеканал Еспресо.TV також працює над реалізацією проекту "Підтримка демократичної участі шляхом створення телевізійних програм російською мовою на Східній Україні".

Метою проекту є створення якісного інформаційного контенту про події, в першу чергу ті, які відбуваються на Сході України,  а також презентація такого контенту населенню, яке проживає на Сході Україні, найбільш поширеною серед них мовою.

В рамках реалізації проекту заплановано відкрити 3 кореспондентських пунктів телеканалу Еспресо.TV в Дніпропетровську, Краматорську та Северодонецьку, а також запустити російськомовну версію сайту.

Очікується, що в результаті реалізації проекту населення східних областей України матиме доступ до об’єктивної інформації зручною для них мовою, що в цілому сприятиме боротьбі з ворожою інформаційною пропагандою.

Реалізація проекту стала можливою за фінансової підтримкиКанадського фонду місцевих ініціатив

Джерело: http://espreso.tv/