Фізіогноміка: читаємо співрозмовника

Фізіогноміка: читаємо співрозмовника

Обличчя людини – це відкрита книга.
Очі, брови, ніс, форма обличчя – розкажуть про людину краще ніж будь-яка ворожка. З віком обличчя змінюється, але найголовніші риси залишаються незмінними. Відбиток на обличчі залишають події, які були у люди протягом життя. Таким чином, обличчя людини - карта, що розкаже про характер, долю та майбутнє людини, головне правильно розтлумачити. Вважається, що фізіогноміка найдавніша наука, зародилась в Стародавньому Китаї і за часів Конфуція набула надзвичайної популярності. Китайці впевнені: той, хто навчиться читати по обличчю, зможе проникнути в душу людини і навіть розгледіти його долю!
В сучасному житті фізіогноміка стане у нагоді під час проведення переговорів або при знайомстві з новою людиною. Знання з фізіогноміки та уважний погляд допоможе пізнати співрозмовника краще та швидко знайти спільну мову.

Про що говорить форма обличчя
Люди з трикутною формою обличчя креативні і люблять роздавати поради;
Люди з круглою формою обличчя розумні, практичні. Вони активні, чутливі та емоційні.
 Люди з овальною формою обличчя дисципліновані, працьовиті, відрізняються неабияким інтелектом.
Люди з квадратною формою обличчя справжні упертюхи, погано піддаються впливу.

 Чоло
Люди з широким чолом надзвичайно розумні. Вони знають, яке рішення прийняти і як найефективніше діяти. Ці люди знайдуть вихід з будь – якої складної ситуації.
Люди з вузьким чолом, не заглядають у минуле, живуть тільки майбутнім. Ніколи не зупиняються на досягнутому, від життя прагнуть отримати максимум задоволення.

Брови
 Широкі брови свідчать про талановиту та відповідальну людину. Тонкі брови указують на людину с серйозним підходом до життя, але зазвичай впевненості у них не так багато. Вигнуті брови показують, що перед вами людина, яка має відмінне почуття гумору та легко знаходить спільну мову з новими людьми. Брови, які сходяться на переніссі представляють особистість, що має жорсткий характер та якості лідера.

Очі
Очі – дзеркало душі, вони можуть розповісти багато про характер та долю людини. Людина з невеликими очима дисциплінована, має жорсткий характер, не любить сидіти без діла. Великі, широко відкриті очі свідчать, що людина активна, але не дуже дисциплінована. Такі люди зазвичай схильні до змін настрою.

Ніс
Люди найчастіше звертаються до пластичних хірургів з проханням змінити, або скорегувати форму носа. Ідеальним вважається гострий носик. Однак, як ніс не змінюй, на характер це не вплине. Короткий ніс передбачає легкість в спілкуванні. Ця людина завжди викаже своє невдоволення тими чи іншими незручностями.
Широкий і великий ніс повідомляє, що перед вами креативна та творча особистість. Людина з широким носом має здоровий глузд і життєві принципи.

 Губи
Людина з повними губами любить спілкування, легка на підйом у нових справах, але її вислови іноді можуть бути занадто відвертими і це може образити інших. Найкраще зберігають секрети людини з тонкими губами. Люди з широкими губами дуже щедрі, але бувають і зарозумілі. Якщо перед вами людина, у якої верхня губа тонка, а нижня широка, то знайте що ця особистість має дар переконання і дуже любить поговорити.

Фізіогноміку потрібно вивчати всім і кожному задля того, щоб краще пізнавати людей. Але з іншого боку судити людину тільки по обличчю теж не правильно. Тому напрошується прислів’я «зустрічайте по обличчю, проводжайте за розумом».