"Артист розмовного жанру" - Карл Волох

"Артист розмовного жанру" - Карл Волох

Зі зрозумілих причин я останнім часом багато дивлюся ізраїльські канали (і порівнюю мимоволі).

Так от, політичне керівництво країни там почали критикувати (не політики, а журналісти й експерти) практично з першого дня війни. Так, стримано, так, обіцяючи докладно взятися за тему після війни, але критикують.

А от щодо військових і спецслужб - жодного кривого слова. Люди воюють, ризикують життями і деморалізувати їх зараз - злочин.

В Україні все навпаки. Критикувати політичне керівництво за провальний курс на примирення з агресором і саботаж підготовки до ворожого вторгнення - «не на часі». А поливати брудом військових - норма.

Військові (в тому числі, своїм самоуправством), всупереч усім шансам, врятували нам країну в 22-му. Враження таке, що це суперечить планам політичного керівництва

Пробна куля ОПи щодо звільнення Залужного викликала такий резонанс у суспільстві, що Яневтіку довелося вже зранку гасити полумʼя. Данілов заявив, що все це «проіскі враґов», точніше, московитські спецслужби намагаються «вбити клин між політичним і військовим керівництвом країни».

Я, до речі, не виключаю такого варіанту. Але ж тоді, сподіваюся, доблесне СБУ вже допитує Безуглу з Арахамією на предмет, хто саме дав їм команду на участь у цій операції російських спецслужб, хто саме є тим високопоставленим ворожим кротом, ознаки діяльності якого ми постійно помічаємо вже чотири роки?

Хоча, не маю жодного сумніву, артист розмовного жанру Данілов просто вішає нам на вуха чергову порцію Мівіни.

П.С. До речі, хто може, зайдіть на сторінки цих двох гумових виробів і попросіть прокоментувати, що секретар РНБО, фактично, назвав їх агентами російських спецслужб