Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер»

Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер»

Ведучий Євген Кисельов звільняється з телеканалу «Інтер». Про це повідомило достовірне джерело «ДМ» на каналі.

«Детектор медіа» намагається отримати офіційний коментар на каналі.

На початку випуску 15 квітня ток-шоу «Чорного дзеркала» Євген Кисельов, привітавшись із гостями та глядачами, сказав, що початок програми буде дещо незвичним.

«Я вдячний "Інтеру", на якому пропрацював сім років. Я вдячний тим, хто запросив мене на "Інтер", хто дав мені можливість працювати в незалежній Україні, робити професійну кар’єру. В Україні, яку я полюбив усією душею, якій сподіваюся ще послужити як журналіст. При цьому я хочу сказати, що вдячний усім, хто мене дивився, хто мені допомагав, хто мене терпів. Але все закінчується, і я йду з "Інтера". На це є багато різних причин, про які зараз тут мені не хочеться говорити детально. Якщо коротко, то скажу, що у мене давно назріла потреба зайнятися деякими проектами в області незалежної політичної журналістики, яку на "Інтері", на жаль, реалізувати не можу.

Прощаюсь із поважними гостями, а управління програмою передаю моєму колезі Олексію Ліхману. Українським телеглядачам не кажу прощайте, а кажу до побачення. Як-то кажуть, скоро побачимося в іншому місці та в інший час», – сказав Кисельов.

Він пішов. Глядачі провели Євгена Кисельова бурхливими оплесками.

Олексій Ліхман вибачився за такий сумний початок програми і продовжив вести програму сам.

Нагадаємо, Євген Кисельов з червня 2008 року працював головним редактором-консультантом телеканалу ТВі. З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу«Велика політика» на телеканалі «Інтер». З 14 лютого по 2 жовтня 2013 року працював керівником «Національних інформаційних систем» телеканалу «Інтер». З 9 червня по 29 вересня 2013 року вів програму «Подробиці тижня» на «Інтері». З 2 жовтня 2013 року – штатний радник керуючого директора Group DF Бориса Краснянського.

Джерело