Кличко доручив провести тендер для вибору незалежного аудитора для перевірки ціноутворення тарифів компанією "Київенерго"

Мер Києва Віталій Кличко доручив провести тендер для вибору незалежного міжнародного аудитора для перевірки ціноутворення тарифів на тепло і гарячу воду компанією "Київенерго"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"З введенням нових тарифів на централізоване теплопостачання, водопостачання та водовідведення в КМДА надходить велика кількість скарг. На думку багатьох киян, вартість послуг на тепло і гарячу воду є значно завищеною і економічно не обґрунтованою", - заявив Кличко.

Мер доручив директору Департаменту економіки та інвестицій КМДА Миколі Поворознику знайти незалежного аудитора, щоб перевірити ціноутворення таких тарифів.

"З метою захисту інтересів киян я прийняв рішення провести незалежний аудит, щоб ні у кого не виникало питань щодо економічної обґрунтованості тарифів. І дав доручення директору Департаменту економіки та інвестицій провести тендер для вибору аудитора, який перевірить ціноутворення тарифу на теплопостачання і постачання гарячої води "Київенерго", - додав мер.