Ікона Діви Марії заговорила

Ікона Діви Марії заговорила

Парафіяни церкви Святого Шарбеля в Сіднеї стверджують, що стали свідками того, як ікона Діви Марії заговорила.  Під час богослужіння парафіянам вдалося зняти на відео незвичайну ікону Діви Марії з Ісусом Христом на руках.
 У відеороликах видно, як під час молитви в церкві ворушаться губи Марії на чудотворній іконі. Одна з парафіян церкви Кірстен Кеіроуз зізнається, що була вражена рухами губ Діви Марії, адже це чітко бачили всі учасники богослужіння. "Під час молитви мої друзі сказали мені подивитися на ікону біля вівтаря. Коли я підняла очі і подивилася на Діву Марію, я побачила, як вона читає молитву разом з нами. У мене побігли мурашки по всьому тілу. Я не могла повірити своїм очам, я продовжувала кліпати, думаючи, що мені, можливо, просто здалося", - говорить вона.
В автентичності відео немає сумнівів, стверджують експерти, проте на відміну від віруючих, які називають це дивом, вони скептично припускають, що рухи губ зображеної на іконі Діви Марії можуть бути результатом руху камери і освітлення в церкві. "Я вважаю, що це, все-таки, диво. І справа не тільки в освітленні, тому що всі ми бачили, як її губи почали рухатися, а потім зупинилися, і знову заговорили в молитві", - говорить Кеіроуз. Її слова підтверджує ще один парафіянин сіднейської церкви, автор другого відеоролика, що з'явився в мережі. "Я і раніше бачив у цій церкві щось подібне, але ніколи не думав записати це на відео, поки не побачив ролик в інтернеті. Я вважаю, що це знак того, що Бог з нами", - каже
Джерело uaexpert