М.Луческу назвав головну ціль "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

М.Луческу назвав головну ціль "Шахтаря" у Лізі чемпіонів

На прес-конференції перед матчем Ліги чемпіонів у групі А проти мадридського "Реалу" головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу назвав головну ціль своєї команди в нинішньому розіграші турнірі, передають "Спектр новости" з посиланням на УНН.

"Найголовніше для нас - залишити гарне враження про себе в цій групі Ліги чемпіонів. Ми, звичайно, обізнані про силу наших суперників, і завтрашнього в тому числі. Дуже поважаємо "Реал" і футболістів, які грають за цей клуб. Нелегко перейти від матчу в чемпіонаті, коли приходить дві-три тисячі уболівальників, до гри, де буде близько ста тисяч глядачів. Але впевнений, що ми завтра зіграємо гідно і добре", - сказав М.Луческу.

Також керманич "Шахтаря" не оминув теми з приводу роботи з молодими виконавцями у складі донеччан.

"Я люблю працювати з молодими футболістами. До молоді треба ставитися зовсім по-іншому, ніж до досвідчених гравців, - в якійсь мірі їх потрібно ще виховувати. До того ж мені подобається передавати молоді той досвід, який накопичив за всі ці роки у футболі".

Щодо тактики у поєдинку тренер "гірників" відзначив, що схема на матч буде підбиратися в залежності від гри футболістів "Реала".

М.Луческу додав, що незважаючи на втрату лідерів клубу нинішнього літа, у "Шахтаря" залишилися футболісти, які нічим не поступаються таким виконавцям як Дуглас Коста та Луїс Адріано, які перейшли у "Баварію" та "Мілан" відповідно.