Міністр освіти не має власного житла і їздить на метро

Міністр освіти Сергій Квіт, який повідомив, коли введуть 12-річну освіту, розповів, як почувається у ролі чиновника, йдеться у "Світському житті". 

Зокрема, нещодавно були оприлюднені декларації всіх міністрів, за якою Квіт - один з найбідніших міністрів, адже він задекларував трохи більше ніж 300 тисяч гривень прибутку, повідомляє ТСН.ua

Міністр зізнався, що не має власного житла. "Не маю свого, але маю спільне житло з дружиною, з цим все в порядку, мені вистачає", - пояснив міністр. Він також розповів, що й автівки своєї у нього нема. Тож інколи йому доводиться користуватися й громадським транспортом. "Коли мене зустрічають студенти, то інколи постять на Facebook, що бачили мене в метро. Ну, то й що? Це нормально", - прокоментував Сергій Квіт.

Також екс-президент Києво-Могилянської академії розповів, що не сумує за студентством, оскільки продовжує викладати. Читайте також: Міністр освіти спростував чутки про скасування стипендій "В мене є курси, в цьому семестрі немає, але буде з 1 вересня. Це основи герменевтики, так що я знову піду викладати, хоча, звичайно, за університетом я сумую", - підсумував чиновник.