Бабусині страви: "Цибулевий соус"

Бабусині страви: "Цибулевий соус"

Інгредієнти:

  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 великі цибулини, нарізані тонкими кружальцями
  • 1/2 густого несладкого йогурта
  • 3/4 чайної ложки чебрецю
  • 100 г будь-якого іншого твердого знежиреного сиру
  • 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 1/4 чайної ложки гострого соусу, такого як табаско
  • 1/4 чайної ложки солі (якщо сир досить солоний, можна не класти)
  • сир пармезан

  • Приготування страви за рецептом «Цибулевий соус»:

    Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте нарізаний лук і чебрець і готуйте близько 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
    Тепер потрібно зменшити вогонь до мінімуму, згасити цибулю ще 20 хвилин, поки він не придбає глибокий золотисто-коричневий колір. Не забувайте його періодично помішувати.
    Прибрати цибульну суміш з вогню, додати йогурт і інші інгредієнти, постійно помішуючи.
    Після того, як сир розплавиться, страва буде готово.