Microsoft припиняє підтримку Windows 8 з 12 січня 2016 року

Microsoft припиняє підтримку Windows 8 з 12 січня 2016 року

Компанія Microsoft припиняє підтримувати свою операційну систему Windows 8. Нагадаємо, що ця ОС була випущена компанією восени 2012 року. Коли операційна система тільки побачила світ всі переконалися в тому, що це дійсно прорив.

У ній Microsoft вперше використав плитковий інтерфейс Metro. Також, в Win8 був запущений магазин Windows Store, де можна було придбати додатки. Розробники зробили і новий диспетчер задач, впровадили величезну кількість інших корисних функцій, які мали  полегшити життя користувачів.

Тим не менш, незважаючи на всі нововведення, які розробники встановили в Windows 8, у користувачів операційна система належного відгуку не отримала. Компанії довелося в терміновому порядку розробити наступну операційну систему,  Windows 8.1, де багато недоліків було виправлено.

Повний перехід на Win 8.1 повинен був відбутися в жовтні минулого року. Однак, компанія прийняла рішення продовжити термін повного оновлення до 12 січня 2016 року. Із завтрашнього дня всі користувачі, що не обновили систему Windows 8 до версії 8.1 не зможуть цього зробити. Також вони позбудуться можливості встановити й інші, більш свіжі, продукти Microsoft.

hitech-news.ru