Моделі жіночої поведінки, які псують стосунки з чоловіком

Моделі жіночої поведінки, які псують стосунки з чоловіком

Стосунки - річ непроста і передбачає під собою щоденну роботу над ними. І від того, що в них вкладають залежить те, якими вони будуть. Часом жінки, самі того не підозрюючи, можуть день у день псувати добрі стосунки з чоловіком, дозволяючи собі різкі випади і недоречні капризи. Про те, яка модель поведінки може стати причиною краху вашої любові, читайте далі.

Доведи, що ти любиш. Жінки хочуть знати, що їх люблять тут і зараз, а коли вони не чують це від свого партнера кожен день, самі починають запитувати про почуття до них. Чоловікам же (мова зараз не про шанувальників зайвих ніжностей, кричущих на вулиці "пусик, пішли додому") не хочеться зайвий раз говорити про свою любов, перетворюючись в солодкавих створінь. Сказав, що любить, значить, любить. А те, що він приносить каву в ліжко вранці або забирає вас після роботи – це і є прояв любові.

Я все розповім мамі. Багато хто з нас так залишається маленькими дівчатками, які звикли скаржитися мамі на життя, звинувачуючи у всіх своїх бідах сусіда по парті, першого хлопця, а потім і чоловіка. Воно і зрозуміло – мама завжди підтримає, буде на вашому боці і погодиться з тим, що він не правий. Але не варто забувати один секрет успішних відносин – проблеми і негаразди, з якими ви стикаєтеся, потрібно вирішувати самим. Інакше ви ризикуєте створити сімейний симпозіум у телефонному режимі, де на порядку денному будуть виносити занадто інтимні питання.

Сексу не буде. Бувають всілякі ситуації, коли жінка може показати характер і винести вирок "сьогодні сексу не буде", і це цілком нормально. Але як тільки вона починає використовувати секс як інструмент, за допомогою якого можна легко маніпулювати чоловіком, чекай біди. Це не маленькі жіночі хитрощі, а цілком усвідомлена гра з чоловічим бажанням, взамін на отримання бажаного. І не треба недооцінювати чоловіків, рано чи пізно вони все зрозуміють і захочуть знайти собі того, з ким в інтимному плані їм буде набагато простіше.

"Ось вони змогли, а ти ні". Перестаньте порівнювати себе з іншими парами, у яких "все в шоколаді". Це жахливо неправильно, адже у кожного свої прагнення та цілі, а себе треба не принижувати, але мотивувати чужим прикладом. Те ж стосується і типових фраз, які ми можемо отруйно викидати в якості аргументів: "її хлопець подарував їй айфон", "а ось її чоловік заробляє більше", "у нього своя фірма, а ти нічого не можеш". Жінка повинна вірити у свого чоловіка, а не дорікати його в тому, що він тьмариться на тлі успіхів і досягнень чоловіка подруги.

Я знайду собі когось краще за тебе. Тішити себе ілюзіями – улюблене наше заняття з самого дитинства. Раніше ми читали романи про велику любов, дивилися кіно, вірячи, що в житті кожна знайде свого принца. А коли реальність показувала нам іншу картинку, ми продовжували вірити, що ідеал існує, просто його ще потрібно знайти. Але, повірте, якщо чоловік вас щиро любить і піклується про вас кожен день, то це і є щастя. Можливо, є сенс почати змінюватися і йти до однієї мети разом, стаючи парою, яка вдосконалюється, а не кидатися з головою у вир пошуку когось, хто буде відповідати уявним ідеалам.