Молоді кадри: Заступником міністра енергетики з євроінтеграції призначили 27-річну Наталю Бойко

Молоді кадри: Заступником міністра енергетики з євроінтеграції призначили 27-річну Наталю Бойко

Кабінет міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталю Бойко. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на Міненерго.

Як стало відомо, Бойко курируватиме напрямок євроінтеграції - співпрацю з міжнародними партнерами - ЄБРР, Світовим банком, донорами. Крім того, вона буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Зазначимо, що пропозицію зайняти пост заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика.

Довідково: Наталія Бойко є менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ під головуванням президента України. Її роль полягає у координаційній, аналітичній та комунікаційній підтримці реформи українського енергетичного сектора.

2015 року Бойко була головним консультантом головного департаменту з питань реформ Адміністрації президента України, де здійснювала аналіз та доопрацювання законопроектів та підготовку аналітичних матеріалів у сфері регулювання ринків нафти і газу та ринку електроенергії. Раніше Бойко працювала в офісі компанії ERM в Німеччині на посаді консультанта та координатора проектів для міжнародних газодобувних компаній і фінансових інститутів.