Москаль просить про відставку

Москаль просить про відставку

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль попросив Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана направити Президенту подання на звільнення з посади губернатора. Відповідний текст сьогодні, 6 травня, оприлюднено на офіційному сайті Закарпатської ОДА та персональному сайті Геннадія Москаля.

Г.Москаль звернувся із відкритим листом до Прем’єр-міністра України, в якому, між іншим, попрохав Володимира Гройсмана “скористатися своїм конституційним правом, передбаченим ст. 118 Конституції України, і направити подання Президенту України про моє звільнення із займаної посади”.

“Зараз на Закарпатті йде повторення ситуації, яка призвела до кривавих подій 11 липня 2015 року в Мукачеві. І я не можу бути в ній стороннім спостерігачем. Подолати контрабанду в окремому регіону за умов, коли центральні структури не тільки не допомагають, а навпаки — намагаються відновити тіньові схеми, — неможливо” — заявив очільник Закарпатської ОДА.

Г.Москаль направив офіційне звернення прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, в якому застерігає від негативних процесів, які починають відновлюватися на Закарпатті у з подачі окремих центральних структур. Йдеться передусім про “спробу відновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств”.

Джерело