Москаль відключив від енергопостачання головні об'єкти Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення

Москаль відключив від енергопостачання головні об'єкти Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження про відключення від енергопостачання головних об'єктів Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.

Про це повідомляє прес-служба керывника Луганщини.

"Луганська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) так і не переїхала з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію. Мало того, що фахівці КРРТ організували у так званій ЛНР трансляцію російських та сепаратистських телеканалів із антиукраїнською пропагандою, вони й далі офіційно вважаються працівниками Луганської філії КРРТ й продовжують отримувати зарплату з України", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Так, Москаль підписав розпорядження, яким зобов’язав ТОВ "Луганське енергетичне об’єднання" відключити від енергопостачання головні об’єкти Луганської філії РРТ, а всім співробітникам філії виїхати з окупованої на контрольовану Україною територію.


Як зазначається, у випадку відмови такого переїзду співробітники РРТ мають бути звільнені з роботи. Разом з тим, згідно з повідомленням, Москаль також вимагає притягнути до відповідальності керівництво Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України і Концерну РРТ за бездіяльність і потурання терористам так званої ЛНР.

Як інформував iPress.ua, 5 червня Геннадій Москаль наказав перекрити подачу води до ЛНР