Ніч у зоні АТО: бойовики застосували міномети, гранотомети та танки

Із 18.00 22 травня загарбники зосередили вогонь на Донецькому напрямку.

Із мінометів калібрів понад 100 мм, артилерії, гранатометів та стрілецької зброї вони неодноразово обстрілювали Опитне, Піски, Камянку, Мар’їнку, Красногорівку, Старогнатівку і шахту Бутовку. По Верхньоторецькому вогонь вів танк, повідомляє прес-центр АТО. 

Більшість обстрілів на Луганському напрямку злочинці здійснили вночі. З озброєння танків, артилерії та гранатометів російсько-терористичні найманці вели вогонь по Кримському, Артема, Нижньотеплому. Крім того, по станиці Луганській та Щастю стріляли з мінометів та гранатометів. 

По Золотому та Богуславському працював автоматичний гранатомет станковий. А на Маріупольському напрямку після 22.45 було тихо всю ніч. 

Безпілотники загарбників було зафіксовано у небі над Маріуполем, Новомар’ївкою, Григорівкою, Тельмановим, Гнутовим та за маршрутами : Передільське – Щастя, Щастя – Весела Гора, Петрівка – Геївка, Щастя – Станиця Луганська, Жовте – Райгородка, Сміле – Кримське, Маріуполь – Володарське, Капітаново – Новоахтирка, Щастя – Мілова Гора, Нижньотепле – Малинове.