Ніч у зоні АТО була «гарячою»

Ніч у зоні АТО була «гарячою»

Загалом бандити незаконних збройних формувань 35 разів обстрілювали позиції наших військ вздовж усієї лінії розмежування.

Як повідомляє прес-центр АТО, звечора бойовики зі 120-мм мінометів обстрілювали Піски та Шахту Бутовка.

На околицях Гранітного розривались ворожі артилерійські 122-мм снаряди.

Галасно цієї ночі було в районі Маріуполя. По Широкиному та Бердянському ворог бив з потужних 152-мм гаубиць та мінометів калібру 120 мм.

Двічі зі 120-мм мінометів та гаубиць калібру 122 мм злочинці гатили по Новотошківці, що на Луганщині.

В цьому ж секторі ввечері біля населеного пункту Сизе відбулось бойове зіткнення наших захисників із диверсійно-розвідувальною групою російсько-терористичних військ. В результаті бою противник відступив. Серед наших вояків втрат немає.

На Артемівському напрямку в районі Майорська, Золотого, Ленінського, Троїцького проросійські бандформування активно обстрілювали наші позиції із стрілецької зброї та гранатометів.

Під ранок бойовики стріляли з артилерійських систем калібру 122 мм по Старогнатовці, Новогригорівці та Гранітному, що на Донецькому напрямку.

Проросійські бандформування знову поставили під загрозу життя мирних мешканців, обстрілявши вночі з танків та гаубиць Водяне й Трудовське.

Ворог продовжує активні повітряну розвідку. За ніч було зафіксовано 10 прольотів БПЛА противника. Переважно на Луганщині та Артемівському напрямку.