На Київщині стріляли в депутата міськради

У Київській області працівники міліції розшукують 32-річного громадянина Вірменії Артема Хачатрян, який підозрюється у нападі на депутата Славутицької міської ради.

22 травня о 17.20 до чергової частини Славутицького міськвідділу міліції в Київській області надійшло повідомлення про стрілянину та поранення місцевого мешканця. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що на одній з вулиць міста Славутич двоє невідомих зупинили депутата місцевої ради та його брата і почали з ними сперечатися. Під час скандалу один із чоловіків двічі вистрілив з травматичної зброї у голову 32-річному депутату, після чого чоловіки сіли в автомобілі та зникли у невідомому напрямку.

За повідомленням ВЗГ ГУМВС України в Київській області потерпілого з вогнепальним пораненням голови та струсом головного мозку госпіталізовано до Київської обласної клінічної лікарні. За словами лікарів стан його здоров’я задовільний.

На даний час проводяться заходи щодо встановлення місця знаходження підозрюваного та його затримання.

За даним фактом слідчим відділенням Славутицького міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.