На Волині легковик, повний людей, впав у річку

На Волині легковик, повний людей, впав у річку

Трагедія на воді забрала життя чоловіка і трьох неповнолітніх на Волині, - повідомляє svidok.ua. Автівка з'їхала з шестиметрової висоти у річку і потонула. Врятуватися люди не змогли.

Страшна пригода сталася близько третьої ночі у селі Боровичах. Жигулями люди поверталися додому з райцентру, де були в гостях. Як згодом з'ясували - кермував автомобілем 17-річний хлопець, окрім нього, у салоні були 38-річний чоловік та двоє його синів.

Петро, сусід загиблих:

- Я ще в пів третьої вставав, то вони їхали понад хатою.

- Чули?

- Я бачив, понад хатою їхали, а потім вони зробили круг почота і туди... Що там зробити, ми пішли туди, там фари світяться з води, а хто туди полізе…

- Глибоко?

- Метрів до 3-х, мабуть...

Про трагедію місцеві одразу повідомили міліцію. Та рятувальні роботи розпочали, коли надворі розвиднілось.

Олександр Паламарчук, керівник сектору УДАІ у Волинській області:

- Рятувальники, коли витягнули даний транспортний засіб, вони виявили тіло 38-річного жителя села Боровичі і його 2-х синів 2001 та 2005 років народження.

Тіло юного шофера водолази знайшли у річці лише за кілька годин.

Тамара Мандзюк, Боровичівський сільський голова:

- Для нас велике лихо, для всього села, і раніше в нас подібні трагедії були. Річка, яка протікає через село Боровичі, дуже стрімка, є багато водоворотів підводних, місцями дуже круті береги.

Чи був 17-річний хлопчина тверезим - встановить експертиза. Тим часом за фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху.