Надія Мейхер дала дочці гарне українське ім’я

Надія Мейхер дала дочці гарне українське ім’я

Колишня учасниця «ВІА Гра» довго сперечалася з чоловіком, як же саме назвати третю дитину.

Днями, Надія Мейхер стала мамою втретє. Про своє цікаве положення красуня прагнула не розповсюджуватися. Шанувальники дізналися, що співачка чекає поповнення в родині тільки через два тижні як радісна подія вже сталося. Зірка вже встигла дати перше інтерв’ю після пологів українській телеведучій  Маші Єфросиніної.

За визнанням Надії Мейхер-Грановської, вони з чоловіком – бізнесменом Михайлом Уржумцевим  заздалегідь не впізнавали стать дитини, відповідно і ім’я вирішили заздалегідь не вибирати. А коли народилася дівчинка, у подружжя почалися суперечки, як же назвати дівчинку,  так як вони хотіли вибрати найкрасивіше і звучне ім’я. У результаті зупинилися на варіанті – Марійка.

Характер у дівчинки спокійний: крихітка підлягає спить, дозволяючи мамі приділяти час старшим дітям – 4-річній Ганні і 13-річному Ігорю.
«Бути матір’ю трьох дітей – це круто!» – Говорить Грановська і не виключає, що в майбутньому може народити і четвертого спадкоємця.
Нагадаємо, що Надія Мейхер-Грановська народила дочку 17 жовтня,  Дівчинка народилася здоровою: вага – 3,700 кг, зріст – 53 см .Чоловік співачки напередодні поїхав у відрядження, з якого йому довелося терміново повертатися. Михайло прилетів до Києва в той же день, коли дружина повідомила, що у неї почалися пологи, так як хотів бути присутнім при появі дочки на світ. У подружжя є спільна дочка Аня, якій незабаром виповниться чотири роки. Також у Надії Мейхер-Грановської є 13-річний син Ігор від першого шлюбу.

Джерело: vipnews.com.ua