НАТО звинуватив Росію в поставках на Донбас сучасних танків Т-90

НАТО звинуватив Росію в поставках на Донбас сучасних танків Т-90

Незважаючи на підписані в Мінську угоди, Росія продовжує масово заводитися на схід України військову техніку, бойовиків і зброю. За даними НАТО, серед поставляється сепаратистам військового спорядження - бойові танки, в тому числі сучасні моделі Т-80 і Т-90, бронемашини, артилерія та системи протиповітряної оборони. Таким чином на сьогоднішній день у бойовиків «ЛНР» і «ДНР» стало зброї більше, ніж до моменту підписання мінських угод, що є їх грубим порушенням. Про це пише німецька газета Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Незважаючи на підписані в Мінську угоди, російська зброя продовжує масовано завозитися на схід України «через відкритий кордон». «Ми спостерігаємо триваючу російську підтримку сепаратистів - військовим спорядженням, бійцями і військовою підготовкою», - цитує заяву представників НАТО німецька газета Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung в суботу, 11 квітня.
Представники альянсу відмовилися ділитися припущеннями з приводу того, які цілі можуть ставити перед собою сепаратисти, але спробу розширити контрольовану ними область в Донбасі НАТО ніколи не визнає легітимною, підкреслюється в опублікованому газетою матеріалі.

Джерело: http://svidok.ua/