Найбільша російська пропагандиська контора залишилася без працівників

Найбільша російська пропагандиська контора залишилася без працівників

Російська компанія "Интернет-исследования" з Санкт-Петербурга, що займається пропагандою РФ у соціальних мережах, покинула свій офіс і залишилася без співробітників, передає ТСН

Представник так званої фабрики тролів Костянтин Чернишов розповів про те, що наразі у організації немає ні офісу, ні штату – свій "штаб" на вулиці Савушкіна співробітникам довелося залишити, пише видання "Деловой Петербург". 

Вчора відбулося судове засідання компанії "Интернет-исследования" з колишньою співробітницею Людмилою Савчук, яка вимагає виплатити їй зарплату і компенсувати моральну шкоду. Звільнена вона була без остаточного розрахунку. При цьому, представники "фабрики" вже заплатили Савчук зарплату за лютий 2015 року і підготували наказ про її звільнення, проте виплачувати компенсацію в 10 тисяч рублів відмовляються. 

"Фабрика тролів" фігурує у низці журналістських розслідувань як один із головних постачальників платних політичних коментаторів у блогах. Нагадаємо, раніше колишній бот "фабрики тролів" розповів про організацію та роботу їхнього офісу.