Найгарячіші вакансій цієї осені

Найгарячіші вакансій цієї осені

За інформацією порталу rabota.ua, найбільш затребуваною професією цієї осені стала вакансія водія керівника, передає expres.ua.

Ця вакансія отримала більше 1600 відгуків. Серед обов’язків майбутнього співробітника: перевезення пасажирів і цінностей компанії, ведення обліку фінансових витрат і супутнього документообігу, підтримання чистоти, контроль своєчасного проходження техогляду і т.і. Компанія пропонує офіційне працевлаштування і соцпакет, можливість навчання та зростання і офіс в центрі міста.

Варто відзначити, що це одна з багатьох вакансій водія саме в компанію, а не в таксі.

Кандидат, у свою чергу, повинен знати карту автомобільних доріг України, вміти оптимізувати і прогнозувати маршрут руху, бути відповідальним і чесним, а також володіти «безпечної манерою водіння».

На другому місці – старший бухгалтер. Ця вакансія отримала рівно на 9 відгуків менше, ніж лідер рейтингу. Обов’язки співробітника: ведення обліку витрат і розрахунків з постачальниками послуг, контроль за відображенням операцій у банківських рахунках, контроль розрахунків з постачальниками, підготовка даних для декларації з ПДВ, доходах і т.і.

Потенційний бухгалтер повинен мати профільну освіту, досвід від 2-х років, відмінно знати національні стандарти бухгалтерського обліку, Податковий кодекс. Також бажаний досвід складання декларації з ПДВ та декларації з прибутку. Вказана зарплата – 15 000 грн.

На третьому місці вакансія секретаря. Вона отримала більше 1600 відгуків. Тут теж одну з головних ролей у популяризації вакансії зіграла заробітна палата – роботодавець готовий платити 9000 гривень фахівцеві без особливого досвіду роботи і володіння іноземними мовами.

Потрібна переважно дівчина, зібрана, уважна, акуратна, пунктуальна і комунікабельна людина охайної зовнішності. Потенційний співробітник повинен бути грамотним і знати діловий етикет. Одне з головних професійних вимог – вміння координувати робочий процес робочого дня (як свій, так і свого керівника).

На четвертому місці – помічник керівника, менеджер по персоналу. Ця вакансія зібрала одна 1302 відгуки, і вже закрита. Компанія шукала цілеспрямованого, кмітливого і комунікабельного співробітника, який би забезпечував життєдіяльність офісу, розміщував вакансії, проводив співбесіди і виконував доручення керівника.

На п’ятому місці вакансія фахівця з контролю якості. За неї змагалися понад 1200 кандидатів. Ідеальний кандидат на дану позицію, на думку роботодавця, – це уважна людина з технічно освітою і бажанням розвиватися. Якщо у неї ще є досвід роботи з системами баг-трекінгу і знання HTML, SQL – це великий плюс. Спеціаліст з контролю якості в Gooble працює з базою даних, аналізує її на наявність помилок, оцінює якість вакансій і т.і. До слова, окрім всіх інших офісних благ, роботодавець обіцяв співробітникам чай, каву і смаколики.

На шостому місці. Генеральний директор холдингу. Претендує на дану позицію більш 900 кандидатів. Крупна холдингова компанія шукає генерального директора бізнес-напрямків «логістика, будівництво, аграрний бізнес». Головні обов’язки: керування і нарощування прибутковості, освоєння нових бізнес-напрямків. Майбутньому співробітнику обіцяють високий рівень оплати і хороші умови праці.

Замикає сімку QA тестувальник. На вакансію надійшло 885 відгуків, і вона вже закрилася. Компанія шукала товариську і адекватну людину з досвідом у тестуванні сайтів і знанням основ css, html. Обіцяла високу стабільну зарплату, прив’язану до курсу долара США, допомогу з переїздом до Києва і пошуком квартири, повну зайнятість і гнучкий графік роботи, курси підвищення кваліфікації і т.і.