Обстріл автомобіля в Кривому Розі

Обстріл автомобіля в Кривому Розі

У місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині обстріляли легковий автомобіль Chevrolet Niva. Зловмисника, котрий зробив близько 10 пострілів, вдалося затримати.

Про це повідомляє прес-служба облуправління МВС.

«Окрім розбитого скла, кузов автомобіля також був значно пошкоджений пострілами. Також кулі потрапили у лобове скло з боку водійського сидіння на рівні голови. Пошкодження автомобіля явно свідчили про те, що нападник намагався влучити у водія», — зазначено в повідомленні.

Стрілка затримано, ним виявився 30-річний місцевий житель. У нього вилучили знаряддя злочину — мисливський карабін.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 25 червня близько 17.00 в Харкові невідомі на іномарці зробили кілька пострілів із травматичної зброї по маршрутці № 240 під час її руху по вулиці Чкалова. Двоє пасажирів отримали легкі поранення через розбите скло.

Схожий інцидент стався близько 17.20 на вулиці Героїв Праці, де в цей час рухалася маршрутка № 272. Постраждалих немає.

Пізніше, як повідомили ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах, стався обстріл третьої маршрутки, однак у міліції цю інформацію не підтвердили.