Під Києвом невідомі обстріляли пост ДАЇ

Вночі невідомі з автоматичної зброї обстріляли будівлю стаціонарного посту № 502 на проспекті Броварському (Биківня). За попередніми результатами огляду місця події – постріли здійснювались зі сторони лісопаркової зони, що на протилежному боці дороги. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в місті Києві.

Разом з працівниками ДАІ службу на посту несли співробітники батальонуміліції патрульної служби спеціального призначення "Київ-1". Працівники міліції, які несли службу та учасники дорожнього руху поранень не зазнали.

З місця пригоди правоохоронці вилучили гільзи від автоматичної зброї. Наразі співробітниками МВД вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України - "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону або військовослужбовця". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічного позбавлення волі.