Підопічна С. Вакарчука приміряла образ мавки

Підопічна С. Вакарчука приміряла образ мавки

Молода співачка, фіналістка шоу "Голос країни", підопічна Святослава Вакарчука Христина Соловій сьогодні зранку презентувала нову відеороботу на композицію "Под облачком" в ефірі "Сніданку з 1+1".

Кліп вийшов доволі містичним, а сама Соловій у ньому приміряла образ мавки. За словами артистки, для неї пісня "Под облачком" є певним порталом із її лемківським корінням. Дивіться фото: Вакарчук взявся продюсувати дівчину з "Голосу країни" і зняв їй барвистий кліп

"Це найдорожча для мене пісня. Коли я вперше її почула, мене так сильно накрило, що я почала дізнаватися все про лемків, що тільки можна. Це для мене не просто пісня, а пісня-портал з моїм лемківським корінням, із людьми яких я, на жаль, ніколи не бачила, але я їх відчуваю через цю пісню", - розповіла про нову роботу артистка.

Окрім того, Христина розповіла про роботу із своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Христина зізналася, що у неї ніколи не виникало конфліктів із Вакарчуком. "У нас є компроміс. Він мене запитує, як я це бачу, пропонує свої ідеї, я до них завжди прислухаюся. У нас ніколи конфліктів не виникало, щоб він мені щось нав'язував", - поділилася Соловій.

Нагадаємо, на шоу "Голос країни" Христина Соловій змусила плакати Святослава Вакарчука і відмовила Олександру Пономарьову. На вокальному проекті дівчина співала переважно лемківські народні пісні і дійшла до півфіналу конкурсу.