ТАЄМНИЦЯ ДЕРЖАВИ СКОРОПАДСЬКОГО | Історія України від імені Т.Г. Шевченка

ТАЄМНИЦЯ ДЕРЖАВИ СКОРОПАДСЬКОГО | Історія України від імені Т.Г. Шевченка

Україні потрібна сильна рука! Скільки можна сваритися, сперечатися, якщо треба захищати Україну, будувати Україну, представляти Україну за кордоном. Вам доводилося чути таку думку? Але ж це все вже було. Сьогодні ми з вами дослідимо історію Гетьманської Держави Скоропадского та розберемось, чому в Україні подібні спроби узурпації влади приречені на провал. Цікаво? Тоді обовʼязково додивіться це відео до кінця, і вам усе стане зрозумілим.

До речі результатами правління Скоропадського ми користуємося і досі. Українська академія наук, Український історичний музей, Українська національна бібліотека, Український Театр драми і опери, Український Симфонічний оркестр, Українська державна капела, Український державний університет – усе це було засновано саме Гетьманом.

Крім того Скоропадським було створене військо у складі восьми територіальних піхотних корпусів, чотирьох кінних дивізій та однієї кінної бригади, власні військово-повітряні сили отримали майже двісті літаків, у той час, коли Українська Народна Республіка спиралася на ополчення.