Політика зруйнувала шлюб Катерини Бондаренко

Політика зруйнувала шлюб Катерини Бондаренко

Українська акторка Катерина Бондаренко, яка вже довгий час працює у Россії розлучилася з чоловіком після півроку офіційних стосунків через політику, про це вона повідомила у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, пише gazeta.

"Було і закінчилась історія, ми одружились у вересні. Півроку прожили і в якийсь момент сталися деякі обставини, які викликали роздуми про розлучення. Він не розділяв моїх політичних поглядів, мене це нервувало і за це дуже переживала, тому що думаю заради кохання можна прийняти бік дружини. Але коли виникали якісь моменти у компанії, він мене виносив, тому що бачив, що відбувалось зі мною, а це не дуже хороші речі, сльози, внутрішня агресія, тому що мені це все дуже важко", - говорить Катерина Бондаренко.

За словами зірки її громадянство не заважає отримувати роботу у Росії.

"У мене були моменти, коли мене запрошували зніматися у фільмах про українську історію. Про те що відбувається зараз очима Россії і я відмовлялась, і мені казали, що розкажуть правду, але я була принципова. Я не женусь отримати російське громадянство, я зробила собі дозвіл на роботу і цього достатньо. Я лише плачу податки і працюю і ні разу не відчувала, що ти українка ми тебе знімати не будемо", - говорить акторка.

Своїх батьків акторка навідує дуже часто.

"Якщо у них не виходить, я їх розумію чесно я роблю сама, кожні 2-3 дні вихідних я беру квиток і лечу у Київ, для мене важливо підпитатися рідними місцями. Батьки для мене це святе", - говорить Катерина Бондаренко.