Полуничне бланманже

Полуничне бланманже

Інгредієнти:

  • 500 г полуниці,
  • 200 г сиру,
  • 400 мл молока,
  • 20 г желатину,
  • 100 г цукру,
  • 10 г ванільного цукру.

  • Спосіб приготування:

    Желатин залий молоком і залиш набухати. Потім постав на вогонь і, постійно помішуючи, нагрій до температури приблизно 60°С.

    Додай до суміші сир, цукор, ванільний цукор і збий блендером.

    Полуницю помий і обсуши. Кілька ягідок залиш для прикраси, а інші поріж.

    Виклади полуницю одним шаром у силіконову форму. Зверху залий її бланманже. Остуди і постав у холодильник на 2 години до повного застигання.

    Виклади полуничне бланманже на блюдо і прикрась ягодами, що залишилися.

    Приємного насолодження!