Порошенко запросив Ебботта до України

Порошенко запросив Ебботта до України

Президент Петро Порошенко у ході телефонної розмови запросив колишнього прем'єр-міністра Австралії Тоні Ебботта приєднатися до міжнародної ради реформ.

Про діалог між лідером України та Ебботтом повідомили у прес-службі Адміністрації президента, передають "Спектр новости" з посиланням на tsn.ua.

"Президент запросив Тоні Ебботта долучитися до Дорадчої міжнародної ради реформ та відвідати Україну у зручний для нього час", - йдеться у повідомленні.

Обидва співрозмовники зауважили, що завдяки спільній праці відносини між Україною та Австралією вийшли на абсолютно новий рівень. Однією з причин, які сприяли позитивним змінам, став візит президента до Австралії у грудні 2014 року.

"Президент України висловив вдячність за незмінно рішучу підтримку Австралією Українського народу у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, протидії зовнішньому агресору та реалізації внутрішніх реформ, необхідних для розбудови сучасної демократичної України", - наголосили у прес-службі Порошенка.