Потяг дружби «Схід-Захід Разом»

Потяг дружби «Схід-Захід Разом»

12 січня 2017 року о 09:33 у місто Київ, Центральний вокзал (Південна сторона залізничного вокзалу) з «сірої зони» Луганської та Донецької областей прибуває «Потяг-Дружби» в рамках акції національного масштабу «Схід – Захід РАЗОМ».
Діти разом з супроводжуючими з території вокзалу будуть рухатись до автобусів в сторону церкви, яка знаходиться поряд з Південним вокзалом.
Акція «Схід-Захід Разом» - реалізується для 540 дітей з «сірої зони» Луганської та Донецької областей.


        Головна мета акції – вивезти дітей на святкові дні з того жаху, який панує на Сході країни, та показати дітям, що вони не чужі, що вони нам потрібні та всі ми однакові.
        З 11 по 15 січня потяг перетне всю Україну зі Сходу на Захід за маршрутом: Лисичанськ-Київ-Львів-Хирів. В кожному з пунктів для дівчат та хлопців готують програму, яка допоможе їм поринути в казкову атмосферу, познайомитися з різдвяними традиціями і завести друзів.
        Акція «Схід-Захід Разом» - це трьох річна ініціатива Благодійного фонду Андрія Лопушанського, до якої цього року долучився Благодійний фонд «Стрічка Надії», взявши на себе зобов’язання сприяти в вирішенні питань відносно потягу для дітей, а також забезпечити дітей по м. Києву:
 - автобусним перевезенням,
- дворазовим харчуванням (комплексний обід, вечеря)
- збір боксів з продуктами харчування в дорогу,
- розважальною святковою цирковою програмою від найбільшого цирку України цирку «Кобзов».
- надає автобусну оглядову екскурсію «Київ - столиця України» (3 години) по древньому місту: площа Перемоги, Володимирський собор, Київський Університет, пам'ятник Т. Г. Шевченка, Золоті ворота, Оперний театр, Старокиївська гора, Софіївська площа, Майдан Незалежності, Європейська площа, Верховна Рада, Аскольдова могила, набережна Дніпра, річковий вокзал,
- прогулянка вечірнім Хрещатиком, головна ялинка міста.
        Вечір 12 січня 22:34 потяг вирушає далі за маршрутом в місто Львів, де на гостів чекає програма, мета якої полягає в тому, щоб ознайомити дітей з традиціями святкування Різдвяних свят на Західній Україні та налагодження дружніх стосунків.
      Свої коментарі або зауваження на електронну адресу: [email protected] або за тел. 0661542413
Більше про акцію: https://www.facebook.com/StrichkaNadii
      
Програма екскурсії (часткова)

1. 9-33 Зустріч групи на Південному вокзалі
2. 10-00 Посадка в автобуси
3. 10-30-11-00 - Сніданок , Києво-Могилянська академія, вул Волоська 8/5
4. 16-00-18-00 – Вистава від цирку «Кобзов» ТРЦ Sky mall, пр-т Ватутіна, 2-Т
5. 19-00-19-40 Вечеря ,вул. Тургенівська 8/14
6. 19-40-21-00 Оглядова екскурсія «Вечірній Київ» Головна ялинка міста, проводи на вокзал.

Можемо надати більш детальну інформацію стосовно маршруту , та програми за телефоном відправивши вам на пошту або звернувшись за тел. 0661542413 , 0503373740, 0673670401.

Благодійний фонду «Стрічка Надії»