"Правий сектор" буде пікетувати Адміністрацію президента

"Правий сектор" після учорашніх подій із блокуванням військовиками бази Добровольчого корпусу організації оголосив про намір пікетувати Адміністрацію президента.

Про це йдеться в заяві на сайті організації, передає http://gazeta.ua.

"Правий сектор" оперативно повідомляє, що за достовірною інформацією влада готує масштабну провокацію, проти добровольців. Тому ми, задля попередження подібних операцій проти наших побратимів, усього добровольчого руху України, збираємося під стінами Адміністрації президента з боку вул.Інститутцької сьогодні 29 квітня о 12 годині", - сказано у повідомленні.

Учора в ПС повідомили про оточення бази в Пісках підрозділами Збройних сил України.

За словами Дмитра Яроша, база була блокована без всяких попереджень підрозділами десантників 25-ї і 95-ї бригад, разом з бронетехнікою і важким озброєнням.

"Були виставлені блок-пости молодих, тільки мобілізованих солдатів. Вони зупинили одну з наших машин, і зажадали від бійців здати зброю. На мій дзвінок начальник Генерального штабу Віктор Муженко відразу не відповів і ми не змогли негайно обговорити ситуацію. Хоча було очевидно, що без наказу Генштабу ця операція не могла бути проведена", - заявив він.