"РЕЗНІКОВ УХОДИТЬ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"РЕЗНІКОВ УХОДИТЬ..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Резніков подав заяву про відставку.

Кому як, а мені він запам'ятається як "міністр - весільний дрон". Я певно не забуду свій глибокий ступор, коли я почув отаку фразу від цілого Міністра оборони!! Тобто ви уявіть! Мавіки - в піхотних взводах. Мавіки - у артилерійських корегувальників. Мавіки - у ССО. Мавіки у розвідників...

Весільні дрони... Це ж треба було АЖ ТАК взагалі не уявляти собі ЩО робиться на фронті?

Хоча, чому дивуватися? "Українська правда" повідомила деталі наради у Зеленського прямо напередодні вторгнення. Два міністри-силовика навіть тоді стверджували, що вторгнення не буде. Були це... Ну звісно!

Баканов і Резніков.

Я знаю шанувальники ЗЕ зараз здіймуть плач Ярославни про те що Резніков був міністром в складний період історії країни і тому він гідний поваги... Вибачте, я не здатний поважати ЦЕ.

Так, я отримав бодай якусь форму коли пішов до армії - це форма була 2017 року випуску. Тобто часів Порошенка. Дана Ярова криком кричала про необхідність потурбуватися про зимову форму ще в червні 2022 р. - реально забезпечення ЗСУ зимовою формою було зірвано, а навіть тим кому дали... Я вже описував яке лайно отримали ми з побратимами.

Під час служби я волонтерськими автівками, вивозив волонтерський старлінк та волонтеський екофлоу, або волонтерським генератор, аби робити трансляцію на штаб з камери волонтерського Мавіка, або волонтерського "Матраса", який ми наводили по волонтерській "Кропиві" з волонтерського планшету. Формою, до речі я був на дві третини забезпечений самим собою і волонтерами. І так, за основною спеціальністю я водив волонтерські БПЛА "Валькірія" - щирий уклін "АрміїСОС", "Справі громад", команді Вікторії Хамази та Микиті Соловйову, завдяки їм розвідка бригади Чорних запорожців мала і ще зараз має робочі "Валькірії".

Вкажіть мені, де тут заслуга міністерства оборони? За що мені поважати цього міністра?

Віщую відповідь про зброю, яку нібито Резніков добув у союзників. Чому "ніби то"? Тому що зброю союзники Україні давати стали (Джавеліни, Нлау, Стінгери) ще тоді коли міністр Резніков і майже вся фракція "Слуг народу" голосно горлали, що вторгнення не буде. Навіть після попереджень з боку ЦРУ і МІ-6.

Резніков вигризав зброю - чи отримували те що союзники погоджувалися дати після розмов Міллі та Уоллеса із Залужним? Думаю, питання риторичне.

Я певен, Резнікова справді пошлють послом, а може просто дадуть десь уїхати. Пригадуєте Степанова, навколо якого корупційних скандалів було - безліч? Де він зараз? Його бодай на допит хоч раз викликали? А де Портнов? Як почуваються Татаров і Єрмак? Чому дивуватися?

По хорошому, Резніков зараз має ходити до Генпрокуратури і давати тисячі пояснень про роботу свого відомства і про всі скандали, що його супроводжували. І відповідати перед судом.

Але - не за цієї влади.

Ну - дорога килимом і пісенька "Дорожная" на прощання.