Бабусині страви: "Фарширована цвітна капуста"

Бабусині страви: "Фарширована цвітна капуста"

Інгредієнти:

  • відварена цілком кольорова капуста в підсоленій воді
  • м'ясний фарш
  • 2 яйця
  • майонез
  • спеції

  • Спосіб приготування:

    1. Одне яйце вбити в фарш, додавши спеції за смаком, друге яйце трохи збити з майонезом.
    2. Акуратненько розсовуємо пальцями суцвіття капусточки і в усі знайдені проміжки накладаємо фарш.

    3. Викладаємо капусту на змащене олією деко і ставимо все це в духовку приблизно хвилин на 30.
    4. Як тільки побачите, що капустку починає припікати - дістаємо її з духовки і змащуємо яєчно-майонезну сумішшю.
    5. Можна ще присипати все сиром або ж сир додати в яєчно-майонезну суміш і знову в духовку на 10-15 хвилин. Після цього з духовки дістати, при бажанні посипати зеленню.