Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts (ВИДЕО)

Прямі ефіри шоу «Х-фактор-6» відкриє група Hurts (ВИДЕО)

З 7 листопада в ефірі СТБ стартують прямі ефіри вокального шоу «Х-фактор-6». Зірковим гостем першого ефіру стане всесвітньовідомий англійський дует Hurts, автор хіта Stay, який супроводжує фінал кожного прямого ефіру українського «Х-фактора».


 Група Hurts існує всього 6 років (колектив був створений у 2009 році), але вже з перших пісень підірвала всі світові чарти. Перші два альбоми, Happiness (2010) і Exile (2013), потрапили в десятку кращих альбомів у Великобританії, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Польщі та Фінляндії. У жовтні цього року дует випустив третій студійний альбом, Surrender, з яким навесні 2016 відправиться у велике турне Європою.

 - Hurts - це феномен. Зі своїм дебютним альбомом вони пробули у світовому турне 2 роки. Їхня музика одразу стала зразком стилю і смаку. Їх альбоми стабільно входять до числа кращих альбомів світу. А хіт Stay з першого сезону українського «Х-фактора» звучить в кожному прямому ефірі для учасника, який покидає шоу. Ми раді, що «Х-фактор» і Hurts нарешті зустрінуться, - говорить керівник проекту Олена Романенко.

 Як зазначає команда шоу, Hurts не тільки із задоволенням погодилися стати частиною такого міжнародного бренду, як «Х-фактор», але й виконати в прямому ефірі більше пісень, ніж зазвичай - це будуть і улюблені мільйонами шанувальників хіти, і пісні з нового альбому Surrender.

 Нагадаємо, що прямі ефіри українського «Х-фактора» традиційно відкривають зірки зі світовим ім'ям: Лара Фабіан (1-й сезон), Кайлі Міноуг (2-й сезон), Тото Кутуньо (третій), група Brainstorm (4-й ).

 Вже 7 листопада в прямому ефірі СТБ глядачі «Х-фактора» побачать вокальну битву 12 фіналістів, і зможуть проголосувати за того, хто гідний стати переможцем шостого сезону шоу.

telekritika.ua