"Ревізоршу" застукали за паркуванням на тротуарі у Львові

"Ревізоршу" застукали за паркуванням на тротуарі у Львові

Українська телеведуча Ольга Фреймут грубо порушила правила дорожнього руху, запаркувавши свій автомобіль на тротуарі. Сама телеведуча, відома своїм телеобразом прискіпливого «ревізора», заявила ZAXID.NET, що правил вона не порушувала, бо паркувалась лише на кілька хвилин і взагалі вона – «водій з 15-річним стажем».

5

Про інцидент повідомила у Facebook львів’янка Марта Турецька: "Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть припаркований Range Rover. Підійшла. За кермом панянка в сонячних окулярах і з мініатюрною чіхуахуа. Я зробила зауваження. У відповідь стандартні авихтотака,#адеямаюстати ", і на кінець "включу аварійку, так краще?". Після чого пані пішла по справах. Ну я взялася фотографувати, прибігає власниця і – увага! – фраза, від якої я зареготала і трохи розгубилася: "Може хочете селфі з селебріті"? Вибачайте, пані Оля Фреймут, не впізнала. Вітаю у Львові!" - йдеться в повідомленні.

Ольга Фреймут підтвердила, що запаркувала автомобіль на тротуарі, однак не вважає це грубим порушенням, оскільки не знайшла поруч місця для парковки.

«Машина була залишена на аварійці, бо в районі Стороженка не було місця для парковки. Я паркувалась на аварійці, тому що кожна людина має право на аварійну зупинку. Машину ніхто не залишав, з неї не виходили моя мама та похресниця. Я не вважаю, що хтось грубо порушив правила, бо я вже водій з 15-річним стажем», – заявила Ольга Фреймут.

Відразу ж після коментаря Ольги Фреймут на ZAXID.NET зателефонували представники прес-служби телеканалу «1+1» з проханням про офіційне узгодження коментаря телеведучої, яка вважається «обличчям» телеканалу.