Робоча віза в Польщу. Що треба знати

Робоча віза в Польщу. Що треба знати

З 20 січня 2017 року відбудуться зміни в системі реєстрації до ППВА у Луцькому, Одеському та Харківському окрузі. Щоб довідатися більше – натисніть тут

Посольство Польщі раде повідомити Вам про відкриття Пунктів Прийому Візових Анкет до Польщі у Львові, Києві, Одесі, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі, Луцьку, Харкові, Вінниці, Чернівцях та Ужгороді. Пункти Прийому Візових Анкет до Польщі надають підтримку в оформленні віз громадянам України та громадянам інших країн, які легально проживають на території України. На цьому сайті Ви зможете знайти інформацію стосовно процедури подачі документів та отримання паспорта, а також іншу корисну інформацію.

Всі документи, що подаються до Пункту Прийому Візових Анкет, передаватимуться до Генерального Консульства Польщі для розгляду та прийняття рішення. Працівники Пункту Прийому Візових Анкет жодним чином не впливають на рішення Генерального Консульства.

Будь ласка, скористайтеся наступним посиланням для того, щоб відвідати офіційний сайт Посольства Польщі.

Генеральні Консульства Республіки Польща застерігають Вас від співпраці та консультування з будь-якими не уповноваженими особами – особливо агентами, що пропонують свої послуги поза Посольством, Генеральними Консульствами та Пунктом Прийому Візових Анкет. Дипломатичні представництва та Пункт Прийому Візових Анкет радять уникати даних дій, а також не беруть на себе відповідальності за інформацію, надану такими особами.
 Процес подачі заяви

Щоб ознайомитися з новою процедурою реєстрації та подачі документів до ППВА у Києві з 3 жовтня 2016 – натисніть тут

Для того, щоб ознайомитися з процедурою реєстрації та подачі документів на візу до Польщі у ППВА Львівського, Луцького, Одеського, Харківського та Вінницького округів – натисніть тут.

 
Перевірити стан заявки онлайн

Після подачі документів Ви можете перевірити стан Вашої заявки онлайн. Для цього потрібно вказати Ваш унікальний реєстраційний номер і дату народження (у форматі дд/мм/рррр). Реєстраційний номер починається з POIV, POLV, POTE, PORI, POLU, PODN, POKH, POKI, POOD, POKY, POZH, POVI, UZHG, POCH. Реєстраційний номер Ви знайдете на квитанції, яка видається працівником Пункту Прийому Візових Анкет після подачі документів.

Скористайтесь посиланням, щоб Перевірити стан Вашої заявки